Tabader

IDMA VE VICTAM’dan tahıl ve yem sektörü için dev işbirliği

IDMA VE VICTAM’dan tahıl ve yem sektörü için dev işbirliği

Mar 16, 2022

Tahıl ve yem değirmenciliği sektörlerine yönelik etkinliklerin adresi Parantez Uluslararası Fuarcılık ve Victam International, başarı ve uzmanlıklarını, İDMA Fuarı için birleştirdi. Sektörün en büyük uluslararası etkinliğini düzenlemek için yola çıkan iki şirket, 9. Uluslararası Un, Yem, İrmik, Pirinç, Mısır, Bulgur Değirmen Makineleri ve Bakliyat, Makarna, Bisküvi Teknolojileri Fuarı’nı, 11-13 Mart 2021 tarihleri arasında İDMA AND VICTAM EMEA adı altında birlikte düzenleyecek.

Tahıl ve yem değirmenciliği sektörlerine yönelik uluslararası ölçekte başarı kazanmış fuarlarıyla tanınan Türkiye merkezli Parantez Uluslararası Fuar Yapım Tic. A.Ş. ve Hollanda merkezli  Victam International B.V., güçlerini 2 yılda bir İstanbul’da düzenlenen İDMA – Uluslararası Un, Yem, İrmik, Pirinç, Mısır, Bulgur Değirmen Makineleri ve Bakliyat, Makarna, Bisküvi Teknolojileri Fuarı için birleştirdi.

11-13 Mart 2021 tarihleri arasında İstanbul’da 9. kez düzenlenecek İDMA Fuarı, önümüzdeki süreçte IDMA AND VICTAM EMEA adı altında, iki dev şirketin uzmanlıklarıyla organize edilecek.

TABADER